Bohatá ponuka do Madridu: El Clásico aj Ibrahimovič

Jednou z najpopulárnejších destinácií v našej ponuke je Madrid a samozrejme s tým spojené návštevy zápasov Realu.

Kráľovský veľkoklub je jedným zo symbolov krajiny a poznajú ho milióny ľudí po celom svete. Patrí k najúspešnejším a najbohatším vo futbalovej histórii, má fanúšikov na všetkých kontinentoch a je jednou z najhodnotnejších športových značiek súčasnosti.

Všetci klienti CK FutbalTour.sk môžu vďaka dlhoročným skúsenostiam a výborným kontaktom so španielskymi partnermi využívať rôzne výhody a akciové ponuky. Garantujeme zabezpečenie vstupeniek pre jednotlivcov, ale aj menšie či väčšie skupiny, s najvýhodnejšími cenami na zápasy Realu Madrid v Primera División (La Liga), Lige majstrov a Copa del Rey (pohár).

Ponúkame tiež možnosť zabezpečenia samostatných vstupeniek a VIP vstupeniek, v rámci ktorých si môžete komfortne užiť zápas, ochutnať miestne špeciality a prebrať najrôznejšie témy s obchodnými partnermi. Pozrite sa na svetový futbal opäť trochu z iného pohľadu. VIP vstupenky rôznych kategórií obsahujú množstvo výhod: samostatný vstup na štadión, pestré občerstvenie v moderných VIP priestoroch, zápasový program, oficiálna zápasová súpiska a iné.

Top udalosti sezóny 2015/16:

Už tradične sú najväčším lákadlom zápasy proti FC Barcelona. Prvé El Clásico je na programe už v novembri (21. – 22. 11.) a dejiskom bude Estadio Santiago Bernabéu. Odveta v Barcelone sa uskutoční v apríli (2. – 3. 4.). Kompletný zájazd na mimoriadne sledované súboje je v ponuke CK FutbalTour.sk už od 990 €. V cene každého zájazdu sú zahrnuté letenky, ubytovanie na 3 noci v 3* hoteli, vstupenky, transfer z letiska na hotel a späť, služby delegáta a asistenčné služby.

Atraktívne budú aj vystúpenia madridského giganta v Lige majstrov, kde sa bude snažiť o návrat na európsky trón. Do futbalového chrámu v španielskej metropole zavítajú suverénny francúzsky šampión PSG na čele s Ibrahimovičom (zájazd od 599 €) a švédsky majster Malmö (zájazd od 349 €).

V rámci domácej La Ligy určite stoja za návštevu derby-zápasy „bieleho baletu“ proti Atléticu Madrid (4. 10. a 28. 2., od 449 €) alebo súboje proti Valencii (7. – 8. 5., od 499 €) či Bilbau (13. – 14. 2., od 449 €).

Užite si skvelý zápas a atmosféru na jednom z najväčších štadiónov sveta, absolvujte prehliadku tohto svetoznámeho stánku, nakúpte suveníry v oficiálnom fanshope, spoznajte krásne mesto s najzaujímavejšími zákutiami, doprajte si večeru v typickej reštaurácii, užite si býčie zápasy a flamenco show, využite rady skúseného delegáta žijúceho priamo na mieste a vychutnajte si zájazdy v spoločnosti CK FutbalTour.sk.

Zabezpečíme dokonalý rodinný alebo firemný výlet, predĺžený víkend či dovolenku vo vždy atraktívnom Madride. Futbalová sezóna v Španielsku a jedna z najkvalitnejších ligových súťaží už odštartovala. Hviezdy ako Cristiano Ronaldo, Gareth Bale či Karim Benzema môžete mať na dosah a sledovať ich umenie priamo z hľadiska.