Bitka o kvalifikačné body v Glasgowe

Poznáte tie vtipy o lakomých Škótoch? Niečo na tom bude, pretože tento národ je taký šetrný, že si nezaplatil ani autorské práva na svoju hymnu. Používa ich podľa toho, ako sa to hodí.

Momentálne je to Flower of Scotland, ktorej dvorná protagonistka je Amy MacDonald. Rodáčka z Glasgowa ponúka zimomriavky a takto motivuje 50-tisícový kotol pred domácimi zápasmi:

Inak to nebude ani v októbrovom kvalifikačnom zápase proti Slovensku v glasgowskom Hampden Parku. Zápas, na ktorý môžeme spomínať ešte roky (podobne ako napríklad na ten v Poľsku), by ste nemali zmeškať.

Vychutnajte si nezabudnuteľnú atmosféru a pomôžte slovenským futbalistom hlasivkami priamo na štadióne k vytúženému postupu do baráže o MS 2018 v Rusku. Budeme svedkami priameho súboja o všetko, čo v tomto prípade znamená s takmer určitosťou druhé miesto v skupine.

Do pozornosti dávame komfortný zájazd charterovým letom priamo z Bratislavy, transfermi z letiska na hotel a späť, ubytovaním na 1 noc v srdci mesta, samozrejme vstupenkou do sektoru Slovenska a službami delegátov. Vy sa nemusíte o nič starať, iba sa čo najlepšie naladíte na večerný zápas. To všetko za bezkonkurenčnú cenu 540 €!

CHCEM OBJEDNAŤ ZÁJAZD TERAZ!

Kľúčový výjazd na ceste k MS

Futbal a Škótsko, to k sebe ide aj napriek tomu, že z pohľadu futbalových úspechov na medzinárodnej úrovni má krajina čo dobiehať. Posledná účasť na svetovom šampionáte sa viaže k časom, kedy sme na Slovensku verili vo švajčiarske platy.

brazilia ronaldo skotsko 1998
Na Stade de France Škóti vzdorovali, no nakoniec podľahli Brazílii s Ronaldom 1:2

Bolo to na Mundiale vo Francúzsku v roku 1998. EURO si škótska reprezentácia zažila dva roky pred ním v kolíske futbalu. Všetci veríme, že je v silách Hamšíka a spol. túto prekážku preskočiť.

Kto zažil príval Škótov v Trnave, musí tejto krajine trošku držať palce, aby sa znova dostala na šampionát. Tisícky fanúšikov v kiltoch boli skvelým dôkazom tvrdenia, že futbal bol stvorený pre ľudí. Avšak niekedy nabudúce. Tentokrát im nemôžeme priať, lebo by to znamenalo ich postup na náš úkor.

slovensko trnava skostsko

Žiadne porozbíjané kluby po prehratom zápase, alebo konflikty s fanúšikmi súpera. Napriek tomu, že sú Škóti známi pre svoj boj o nezávislosť, v Glasgowe môžeme očakávať vrelé privítanie. Preto sa črtá priam dokonalý výjazd pre fanúšikov slovenského futbalu.

skotsko fans trnava

Ideme si po body a radosť z futbalu

Vyhrať v Glasgowe by malo byť absolutórium, inak sa cestou domov na palube hráčskeho špeciálu nebude rozlievať ani minerálka. Čo sa týka kvality kádra a herného prejavu, sme oveľa ďalej ako náš súper. Tri body ležia na ploche Hampden Parku a vy môžete byť pri tom, ako si ich Kozákova partia zodvihne.

Hampden Park Škótsko

Pre fanúšikov pripravujeme skupinový zájazd s ubytovaním. Takže žiadne ponáhľanie sa domov, ale komfortný výlet na ostrovy so všetkým, čo k tomu patrí.

Ak by ste mali futbalu málo, ešte stále môžete navštíviť Celtic Park, alebo Ibrox Stadium. Záleží od toho, ktorá farba a vierovyznanie vám je sympatickejšie.

glasgow-hampden-park

Okrem futbalu však Glasgow ponúka nespočetne možností ako stráviť čas. Od návštevy múzeí, historického centra, krásneho Pollok parku, pivovaru Tennent, botanickej záhrady, historickej štvrte West End, alebo sa len tak prejsť po brehoch rieky Clyde. Po trojbodovom záreze však dobre padne aj posedenie v typickej škótskej krčmičke plnej dobrého piva a jedla.

Tak sa pridajte na palubu a pomôžte našim v boji o tri body.

skotsko-hampden-park