Ako prebieha typický zájazd?

2 minúty čítania

Ak ste si niekedy kládli otázku, ako prebieha náš typický zájazd, na nasledujúcich riadkoch vám to objasníme. Keďže sa vo svete cestovania na športové podujatia pohybujeme od roku 2008, v konkrétnych destináciách sme ako doma a snažíme sa, aby ste sa tam tak cítili aj vy. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach FacebookInstagram Tik-Tok

Garancia spoľahlivého delegáta

Samotný zájazd oficiálne začína približne dve hodiny pred odletom, keď sa na letisku stretáva skupina cestujúcich s delegátom. Ten má všetko pod palcom po organizačnej stránke a je v spojení aj s ostatnými kolegami, ktorí sú pripravení reagovať na vzniknuté udalosti. Každý účastník dostane letenku, doklad o cestovnom poistení a podľa plánu sa presúvame k odletu, spolu alebo individuálne. Dohodnuté je stretnutie v príletovej hale ihneď po prílete. Vždy je zabezpečená spoločná preprava na hotel mikrobusmi, taxíkmi alebo metrom.

Poloha je kľúčová

Ak nie je dohoda postavená inak, celá výprava býva v osvedčených 3* hoteloch s polohou v centre mesta. Pri výbere hotelov zohľadňujeme aj dostupnosť z letiska a polohu voči štadiónu. Vždy spolupracujeme iba so spoľahlivými a overenými partnermi. K dispozícii sú viaceré typy izieb.

Do dejiska zápasu cestujeme zvyčajne deň dopredu. Po check-ine na hoteli a krátkom oddychu sa celá skupina dohodne na ďalšom programe. Snažíme sa vyhovieť väčšine a zároveň zohľadniť záujmy jednotlivcov. Kto sa nezúčastňuje spoločného programu, môže počítať s pomocou delegáta vo forme konzultácie, zabezpečenia máp, vstupov, získania informácií a podobne.

S jedlom rastie chuť, tá športová

Najčastejším bodom programu po príchode býva dobré jedlo a prehliadka štadióna. Radi vám poradíme, kde ochutnať tradičné domáce špeciality, alebo inú reštauráciu podľa chuti a taktiež vieme odporučiť osvedčené turistické miesta, ktoré by ste rozhodne nemali obísť.

Prehliadku štadióna organizuje delegát mimo hracieho dňa. V deň zápasu bývajú niektoré inštalácie pre verejnosť uzatvorené (šatňa, vstup na ihrisko, striedačky). Skupinu dovedie ku štadiónu, zabezpečí vstupenky a sprevádza počas prehliadky. Prehliadka štadióna nie je zahrnutá v cene zájazdu. Nie každý totiž má o túto atrakciu záujem. Každé mesto je jedinečné a ponúka unikátne lokácie.

  • V Liverpoole ideme na koncert do klubu Beatles,
  • v Madride navštívime býčie zápasy,
  • v Londýne si pozrieme pobrežie rieky Temža,
  • v Mníchove si vychutnáme tradičné pivo a
  • v Barcelone obdivujeme Gaudího umelecké diela.

Pravidlom však je, že v každom meste delegát rozdá základne pokyny, čo je možné vidieť v danom meste. Budete mať dostatok času, aby ste si pozreli to, čo bude zaujímať vás.

Nasávanie atmosféry a cesta späť

Pred zápasom sa celá skupina stretne na recepcii hotela tak, aby sme boli pri štadióne najneskôr dve hodiny pred zápasom. Z hotela odchádza každý so svojou vstupenkou a pred príchodom na štadión si určíme miesto a čas pozápasového stretnutia. Potom prichádza to najhlavnejšie – športový zážitok na vlastné oči vo fantastickej atmosfére.

Pred zápasom má každý dostatok času urobiť si fotky na tribúnach a dokúpiť posledné suveníry. Pozápasový presun späť na hotel je sprevádzaný hodnotením zážitku a ak to dopadne pre domácich dobre, tak aj spevom fanúšikov. Deň odchodu je opäť v réžii delegáta, ktorý dohliada na bezproblémové odhlásenie z hotela, spoločný odchod z recepcie v dohodnutý čas, presun na letisko a samotný odlet. Po návrate sa s vami rozlúčime, poďakujeme vám za účasť na našom zájazde a budeme veriť, že sa s vami ešte niekedy uvidíme.

👉 Ako objednať zájazd si môžete prečítať v tomto článku.

15 rokov zážitkov, ktoré spoločne prežívame dodnes.

Cestujte za športom s FutbalTour.