Ako potešiť športovca, fanúšika či cestovateľa na Vianoce?

Zelená je tráva, futbal to je hra. Platí to všade na svete, najmä tam, kde majú v zimnom období vyhrievané trávniky 🙂 K zime už tradične patrí čas pohody, rodinných stretnutí, ale aj darčekov. Stále nemáte pre svojich blízkych originálny vianočný darček, ktorý by im vyrazil dych? Venujte pár minút tomuto článku a presvedčíme vás, že návšteva najslávnejších futbalových štadiónov na svete prináša spomienky a emócie na celý život!

1. Anglická Premier League

Najsledovanejšia futbalová liga sveta ponúka súboje tradičných značiek, ale aj prestížne zápasy v pohárových súťažiach. Atmosféra, aká vládne na štadiónoch v Anglicku sa nedá opísať. Treba ju jednoducho zažiť! Odporúčame najväčšie derby v krajine Manchester United vs. Liverpool (9. – 12. marec), vypredaný Anfield pri zápase Liverpool – West Ham (23. – 26. február), alebo víkendovú návštevu Londýna, počas ktorej sa dá stihnúť viacero zápasov. Stačí si vybrať medzi domácimi zápasmi Chelsea, Arsenalu, Tottenhamu či West Hamu.

2. Španielska LaLiga

Slnečné Španielsko je najobľúbenejšou destináciou našich klientov. Domáce zápasy FC Barcelona a Realu Madrid si pravidelne na vlastné oči vychutnávajú desiatky a niekedy dokonca stovky klientov (zápas Real – Neapol navštívilo viac ako 500 fanúšikov zo Slovneska). Kráľovský Madrid ponúka okrem futbalu aj kultúru, nočný život a krásne centrum mesta. Prímorská Barcelona je pre zmenu synonymum športu. Olympijský areál z roku 1992 je stále prístupný verejnosti a okrem futbalu môžete sledovať aj vrcholový futsal, hádzanú či basketbal.

3. Talianska Serie A

V sezóne 2017/2018 sa hneď 4 najlepšie mužstvá kvalifikujú priamo do skupinovej fázy Ligy majstrov a tak je súboj o špicu tabuľky ešte napínavejší. Ak máte v rodine, alebo medzi blízkymi fanúšikov milánksych klubov, určite odporúčame derby AC Miláno – Inter Miláno (2. – 4. marec). Okrem klasickej autobusovej dopravy sú k dispozícii aj letecké zájazdy do Milána s odletom priamo z Bratislavy. V ponuke máme aj vstupenky a zájazdy na domáce zápasy Hamšíkovho Neapola a majstrovského Juventusu. Pre milovníkov talianskeho futbalu sme pripravili aj exkluzívny trojzápas Atalanta – Neapol, Inter – AS Rím, Juventus – Janov. Pre zistenie aktuálnej ponuky nás kedykoľvek kontaktujte na info@futbaltour.sk alebo 0948 266 997.

4. Nemecká Bundesliga

Získa titul Bayern, Dortmund alebo niekto iný? Tak znie otázka pred každou sezónou. Vypredané arény v Mníchove a Dortmunde prinášajú neopísateľné emócie. Výborná atmosféra panuje aj na štadióne Herthy Berlín, kde pôsobia Slováci Duda s Pekaríkom. Ak ešte neodoberáte náš newsletter, prihláste sa k odberu TU a budeme vás pravidelne informovať o nových zájazdoch na Bundesligu v uvádzacích cenách.

5. Iné športy

V ponuke najväčšej športovej CK na Slovensku sú samozrejme aj iné, ako futbalové zájazdy. V zimnom období podporujeme naše lyžiarky Vlhovú a Zuzulovú. Z hokejových zápasov nájdete v našej ponuke zájazdy na NHL a MS 2018 v Dánsku. Pravidelne cestujeme aj na autosalón v Ženeve, tenisový Wimbledon alebo preteky F1 do Maďarska a Rakúska. Ak by ste v našej ponuke predsa len nenašli to po čom túžite, určite nás kontaktujte a originálny vianočný darček pripravíme na mieru.

A aby ste venovali darček naozaj originálne, radi pre vás zdarma vyhotovíme darčekovú poukážku, s vami navrhnutým venovaním. V spolupráci s FutbalTour.sk sa môžete postarať o naozaj nezabudnuteľné Vianoce 🙂

Z lásky k futbalu!