Ako objednať zájazd s FutbalTour?

3 minúty čítania

Množstvo futbalových fanúšikov sa pýta, aký je postup pri objednávaní zájazdu na športové podujatie. Štandardný proces je jednoduchý a jeho detaily sa dozviete na nasledujúcich riadkoch. 

Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach Facebook Instagram – Tik-Tok

Cestovná kancelária FutbalTour organizuje zájazdy na futbal od roku 2008. Tím ľudí sa stará o to, aby sa každý človek dočkal individuálneho a osobného prístupu. Sme k dispozícii telefonicky, emailom, na sociálnych sieťach, ale aj v pobočke, ktorá je situovaná v Bratislave. V prípade potreby sa vieme dohodnúť na osobnom stretnutí aj mimo priestory našej firmy.

Zájazdy na mieru a pravidelná aktualizácia

Na našom webe uverejňujeme a pravidelne aktualizujeme ponuku zájazdov na všetky atraktívne a dostupné zápasy. Vieme však usporiadať zájazd aj na akýkoľvek iný zápas v akejkoľvek športovej súťaži na svete. Veľmi radi vám pripravíme ponuku na mieru na lokálne derby, dodáme vstupenky na zápas počas vašej letnej dovolenky, alebo zabezpečíme VIP lóžu na Santiago Bernabeu či Anfield Road  počas firemnej konferencie.

Štandardný balík obsahuje všetko čo potrebujete

  • vstupenka základnej kategórie
  • letenka
  • ubytovanie
  • delegát

Podmienkou je ale minimálna naplnenosť na zájazde, aspoň 10 ľudí. Sú rôzne možnosti ako vám vieme cesty na športové podujatia prispôsobiť, stačí nám predostrieť svoju predstavu. Je len na vás kedy a odkiaľ budete odlietať, koľko dní ostanete v dejisku zápasu, aký typ a polohu hotela preferujete, z ktorej tribúny budete sledovať dané stretnutie.

  • V rámci možností rozšírime zájazd o návštevu ďalšieho zápasu alebo iného športového a kultúrneho podujatia podľa časového harmonogramu. Napíšte nám vaše požiadavky a my urobíme, čo bude v našich silách, aby sme ich zabezpečili. 

Ako objednať?

  1. KROK: Kontakovať nás telefonicky, emailom alebo prostredníctvom nezáväzného rezervačného formulára, ktorý je umiestnený pri každej webovej ponuke.
  2. KROK: Jeden z členov nášho tímu vám v najkratšom možnom čase pošle mailom detailné informácie. Štandardnú ponuku upravujeme ďalej už podľa vašich individuálnych požiadaviek.
  3. KROK: Po odsúhlasení finálnej ponuky a na základe informácií o účastníkoch (meno a priezvisko, dátum narodenia, číslo a platnosť dokladu) vám opäť emailom pošleme zmluvu o obstaraní zájazdu a faktúru.

Úhradou faktúry (zálohy) je zájazd oficiálne potvrdený. Najneskôr 7 dní pred odchodom vás opäť kontaktujeme, aby sme si ešte raz potvrdili všetky detaily a dohodli si čas stretnutia na letisku pred odletom.

Užite si bezstarostný zájazd

Samotné zájazdy organizačne zabezpečuje skúsený delegát, ktorý vám je nonstop k dispozícii a vybaví všetko potrebné. Znalosť cudzieho jazyka nie je preto nutná, rovnako tak nemusíte mať starosti, že by ste sa počas celého trvania zájazdu dostali do situácie, v ktorej by vám nemal kto pomôcť alebo poradiť. Môžete sa tak maximálne sústrediť na nezabudnuteľný športový zážitok.

👉 Ako prebieha samotný zájazd si môžete prečítať v tomto článku.

15 rokov zážitkov, ktoré spoločne prežívame dodnes.

Cestujte za športom s FutbalTour.