7 nepriestrelných dôvodov, pre ktoré vás manželka alebo šéf zaručene pustí na EURO

4 minúty čítania

Uznávame, nadpis je chyták. Ak je vaša partnerka alebo šéf taktiež športový nadšenec a milovník cestovania, tak môžete na palubu lietadla nastúpiť spolu a potešia sa obe strany.

Pre tých fanúšikov, ktorí doma alebo v práci potrebujú vysvetliť túžbu vyraziť na Majstovstvá Európy prinášame nepriestrelný zoznam 🙂

 

#1 PETROHRAD A SEVILLA SÚ DESTINÁCIE AKO ZA ODMENU

A to hneď z dvoch pohľadov. Oproti pôvodným destináciám (Dublin a Bilbao) ponúkajú Petrohrad a Sevilla výrazne priaznivejšie podmienky pre vycestovanie. V Petrohrade nepotrebujú fanúšikovia cestovné víza a sú oslobodení od absolvovania karantény po príchode do krajiny. Sevilla zatiaľ neupresnila podmienky pre vycestovanie, no očakáva sa výrazne uvoľnenejší režim oproti baskickému Bilbau.

Podruhé – samotné mestá. Zápasy v Petrohrade sa konajú počas „Bielych nocí“. Slnko takmer nezajde za horizont a tento magický prírodný jav, nazývaný aj „Polárny deň“, využívajú domáci na bujarý nočný život a sprievodné akcie (viď video).

Sevilla pre zmenu ponúkne typickú južanskú pohodu, parádnu gastronómiu a pre milovníkov kultového seriálu Game of Thrones aj lákavý bonus – návštevu najstaršieho kráľovského palácu v Európe. Práve v ňom boli nahrávané scény  odohrávajúcich sa v Dorne, najjužnejšej časti kráľovstva Westeros (sídlo rodiny Martellovcov).

#2 COVID GARANCIA

Po cestovateľskom boome v predošlých rokoch sa príchodom pandémie situácia v cestovnom ruchu výrazne zmenila. Naše nadštandardné cestovné poistenie sme preto doplnili o storno zájazdu s následnou refundáciou v prípade ochorenia na COVID-19.

Denne pre vás sledujeme podmienky pre cestovanie a návštevu štadiónov. Využite našu garanciu vrátenia peňazí a starosti s neustálymi zmenami v cestovnom ruchu nechajte na nás.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Odpovede na najčastejšie otázky k vstupenkám a zájazdom na Majstrovstvá Európy

#3 CHARTRE = NAJLEPŠIA MOŽNOSŤ

Pre väčšie skupiny a s ohľadom na komfort cestovania aj jediná možnosť. Komerčné letecké spoločnosti sa zatiaľ nevrátili k bohatej ponuke spojení a tak sú exkluzívne chartre z Bratislavy najlepším možným riešením.

Obsadenie celého lietadla má viacero výhod, ako určenie vlastného času letu, „voľnejší režim“ na palube lietadla či možnosť zmeny účastníkov objednaného zájazdu do pokročilejšieho termínu. Nie je na čo čakať, kapacita lietadiel je limitovaná.

 

#4 MAGICKÁ ATMOSFÉRA REPRE ZÁJAZDOV

Celý národ sa spojil a tisíce našincov fandili priamo na štadiónoch. Takto vyzerala nálada na Slovensku v júni 2016 počas Majstrovstiev Európy vo Francúzsku. Do Bordeaux, Lille a Saint-Étienne s FutbalTourom vycestovali 3 tisícky fanúšikov a dopomohli našim chlapcom k postupu do osemfinále.

Pridajte sa k slovenskej enkláve a zažite atmosféru veľkého športového podujatia naživo. Garantujeme zážitky a spomienky na celý život.

#5 LEWANDOWSKI A ŠPANIELSKE HVIEZDY

Pravdepodobne pôjde o posledný veľký turnaj, kde na vlastné oči uvidíme členov zlatej generácie slovenského futbalu na čele s Hamšíkom a Kuckom.

Veľké futbalové hviezdy uvidíme aj v dresoch súperov. Poľsko povedie najlepší futbalista za rok 2020 Róbert Lewandowski.

A najväčšie lákadlo na koniec. Šanca vidieť naživo hráčov ako, Sergio Busquets, Koke či Alvaro Morata sa už nemusí opakovať.

 

#6 PRVÁ LETNÁ DOVOLENKA

Máte čas a chuť na dlhšiu dovolenku? Pripravili sme pre vás aj 7-dňové zájazdy, počas ktorých si dokonale odpočiniete.

V Španielku sa usídlime v prímorskej Malage, ktorá disponuje mestskou plážou, jednou z najväčších býčích arén v Španielsku a je aj rodiskom Pabla Picassa. Z Malagy sa dá vyraziť na jednodňové výlety do Granady, Rondy, Gibraltáru a samozrejme do Sevilly, kde nás čaká zápas so Španielskom.

Prvé zápasy odohrajú naši futbalisti v Petrohrade. Aj v ňom sme pripravili 7-dňový zájazd, s možnosťou sledovať oba zápasy a spoznať mesto s našimi slovenskými delegátmi žijúcimi priamo v Rusku.

#7 ZASLÚŽENÁ ODMENA

V roku 2020 sme mali naplánované dovolenky, rodinné stretnutia či firemné akcie, ktoré sme boli nútení zrušiť. Užite si zájazd na Majstrovstvá Európy ako náhradu za plánované stretnutia a oslavy, ktoré sme museli odložiť na neurčito.

My v CK FutbalTour.sk urobíme to isté. A už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné dobrodružstvo.

 

Máte otázky alebo požiadavky? Vyplňte kontaktný formulár a čoskoro vás budeme kontaktovať.

  • Toto pole je pre validačné účely a mal by zostať nezmenený.