5 dôvodov, prečo je teraz Londýn najlepšou futbalovou destináciou na svete

4 minúty čítania

Kombinácia najlepšieho svetového futbalu a najmenej otravných reštrikcií, ktoré chtiac-nechtiac komplikujú život. To sú hlavné dôvody, prečo je momentálne práve Londýn najlepšou futbalovou destináciou na svete nielen pre našich klientov. Pozrite sa na 5 hlavných bodov, prečo sa do hlavného mesta svetového futbalu oplatí cestovať práve teraz.

Súťaže o ceny a ďalšie zaujímavosti nájdete na našich sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

#1 NULOVÉ REŠTRIKCIE

Veľká Británia ide v tomto ohľade futbalovému svetu príkladom. Ako prvá znova naplnila štadióny a momentálne zápasy Premier League sledujú na všetkých štadiónoch do posledného miesta napchaté tribúny, takže máte záruku vynikajúcej futbalovej atmosféry. Očkované osoby majú momentálne vstup do krajiny aj na štadióny úplne bez obmedzenia, teda bez povinnosti absolvovať testovanie alebo karanténu. A po niekoľkých mesiacoch sa konečne na Ostrovy pozrú aj neočkovaní, tým stačí antigénny alebo PCR test, karanténa je aj pre nich zrušená. Na osoby do 18 rokov sa vzťahujú podmienky ako na plne očkované osoby, teda bez testov a karantény.

Všetky aktuálne reštrikcie cestovania do futbalových krajín a vstupy na tamojšie štadióny denne sledujeme a aktualizujeme v tomto BLOGU.

Zdroj: Iliffe Media

#2 HLAVNÉ MESTO FUTBALU

Počas sezóny neexistuje snáď jediný víkend, kedy by sa v Londýne nehrala Premier League. V hlavnom meste futbalu pôsobí v tohtoročnej sezóne elitnej ligy sveta celkom šesť mužstiev – Arsenal, nováčik z Brentfordu s navrátilcom Christianom Eriksenom, aktuálny víťaz Ligy majstrov Chelsea, Crystal Palace, Conteho Tottenham Hotspur alebo West Ham s triom českých reprezentantov Tomášom Součkom a Alexom Kráľom. Na výber je naozaj z pestrej škály svetového futbalu.

Zdroj: skynews.com

Stačí si len vybrať z kompletnej ponuky zájazdov na PREMIER LEAGUE.

#3 VÝBORNÉ LAST MINUTE CENY

Vďaka lacnejším letenkám do Londýna vám môžeme v posledných týždňoch ponúknuť aj lacnejšie kompletné zájazdy najmä v Last minute podobe. Aktuálne máme v ponuke za super ceny zápasy na West Ham United, Arsenal Londýn aj Chelsea, aktuálneho držiteľa Ligy majstrov. A ak by ste sa chceli pozrieť do Londýna a zároveň vidieť najlepšie svetové MMA v podobne UFC Fight Night alebo legendárny Wimbledon v All England Clube, máme pre vás aj zájazdy na tento športový sviatok.

Pozrite sa na našu ponuku vybraných zájazdov:

#4 TOP DESTINÁCIA

Hlavné mesto Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska ponúka aj mimo futbalových štadiónov veľa miest, ktoré jednoducho musíte vidieť. Naši skúsení delegáti poznajú v Londýne každú ulicu a radi vám s čímkoľvek poradia. Odporúčame bezplatné atrakcie ako napríklad Britské múzeum, Westminsterskú Katedrálu, St. James’s Park alebo Borough Market, ale radi zaistíme aj vstupenky na miestne atrakcie – Londýnske oko, Madame Tussauds múzeum či hop-on hop-off autobus/loď.

#5 MUST SEE ŠTADIÓNY

Ak sa práve nehrá žiaden zápas, tak určite nezmeškajte príležitosť navštíviť prehliadku akéhokoľvek štadióna, pri ktorej na vás dýchne atmosféra a história klubu možno ešte viac, ako pri samotnom zápase. Počas prehliadok štadiónov sa za zvukov chorálov daného tímu pozriete do múzea klubov, šatní hráčov, kabíny trénerov, zasadnete do tlačového centra alebo si môžete sadnúť na striedačky, jednoducho zážitok na celý život. Odporúčame Stadium Tour Wembley, chrám svetového futbalu, kde hrá svoje domáce zápasy reprezentácie Albionu.

Zdroj: musement.com

TERAZ UŽ VIETE VŠETKO A STAČÍ JEDINÉ – VYBERTE SI Z BOHATEJ PONUKY PREMIER LEAGUE!