Tipy ako ušetriť pri objednávke futbalového zájazdu

3 minúty čítania

Vianoce, narodeniny, oslavy, výročia…všetky tieto udalosti spája milá povinnosť, odvďačiť sa svojim blízkym darčekom. Po stovkách pozitívnych hodnotení od našich klientov sme si potvrdili, že najlepší darček je zážitok.

Ak chcete pri nákupe futbalového zájazdu ušetriť, venujte pár minút svojho času nasledujúcim riadkom. Vaša rodinná kasa sa vám poďakuje.

#1: Kaufland Card

Všetci členovia vernostného programu Kaufland Card si u nás môžu uplatniť zľavu vo výške 5% na vstupenky a autobusové alebo letecké zájazdy.

Zľavu si uplatníte jednoducho:

  • Prihláste sa do Kaufland card
  • Následne vám budú pridelené zľavové kódy, ktoré nájdete vo svojom užívateľskom účte Kaufland Card v aplikácii (alternatívne po prihlásení sa na stránke moj.kaufland.sk alebo cez zákaznícky terminál v predajni).

#2: Egocard

Majitelia kariet Egocard si u nás môžu uplatniť zľavu vo výške 10% na autobusové zájazdy a 5% na letecké zájazdy. Zľavu si uplatníte tak, že pri realizácii objednávky zadáte číslo Vašej Egocard do poznámky.

#3: ISIC, ITIC, EURO<26

Ak ste držiteľom platného ISIC preukazu, zadajte do objednávky číslo preukazu ISIC, ITIC alebo EURO<26. Číslo sa nachádza na prednej strane preukazu. Odmenou vám bude zľava 7% na autobusové a letecké zájazdy.

#4: Benefit PLUS

Užívatelia benefitného programu BENEFIT PLUS môžu uplatniť svoj kredit na nákup zájazdov z ponuky CK FutbalTour.sk. Pri dostatočnej výške bodov v benefitnom programe tak nemusíte za zájazd zaplatiť ani cent!

BONUSY:

A) Zľava na nákup fotoknihy CEWE

Cestovanie za svetovým futbalom je skvelá príležitosť na zvečnenie vzácnych okamihov. Uchovajte si spomienky v štýlovej fotoknihe od CEWE a ušerite až 20 eur.

B) Zľava na nákup športového oblečenia v 11teamsport

Kde nakúpiť športové oblečenie bezpečne a výhodne? S 11teamsports spolupracujeme už od jeho začiatkov. Navštívte overený a moderný online obchod a pripravte sa na športový výkon so zľavou .

AKO UPLATNIŤ ZĽAVU?

A) Otvorte si online obchod na tomto odkaze, alebo

B) Pri nákupe zadajte zľavový kód: FUTBALTOUR

________________

Upozorňujeme, že zľavy uvedené v článku + iné limitované zľavy nie sú navzájom kombinovateľné. Zľavu nie je možné uplatniť dodatočne po vystavení faktúry.