3 góly za 9 minút!

Swansea ešte v 88.minúte brala tak potrebné 3 body, ale senzácia sa nekonala. Kohúti roztrhali labute až v nadstavenom čase, takže kovbojka pokračuje. Tottenham má formu i kvalitu na to, aby sa naďalej viezol na víťaznej vlne.

United je najlepší klub! V remízach. A pravdebodobne ešte nejaké pribudnú. 20 zápasová šnúra bez prehry je pekná iba do štatistík. Realita ukazuje, že to stále na miestenku do Ligy majstrov nestačí. Ešteže je tu šanca na triumf v Európskej lige.

Shakespeare píše svoj rozprávkový príbeh. Leicester naďalej víťazí. Prečo to nešlo za Ranieriho, vie Vardy a spol. Prečo strácajú body Citizens, zase Guardiola. A ako úspešne motivuje tigre z Hullu v záchranárskom boji, Marco Silva.

Čaká nás ďaľšie kolo a odpovede na mnohé otázky. Jedna je asi vyriešená. Sunderland je pravdepodobne najväčším kandidátom na zostup. Ale v hre je ešte dostatok bodov na to, aby sme svoje tipy opravili. Aké prekvapenia nám pripraví najatraktívnejšia liga na svete ?

Dozviete sa exkluzívne na našich obrazovkách !

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 31. kola
M´Baye Niang

Gol-Kola

Tottenham zvládol duel so Southamptonom aj bez zraneného Harryho Kanea. Pod desiate domáce víťazstvo v rade sa podpísal parádnym spôsobom Christian Eriksen.

Moment 31. kola
Remízoví králi z Manchestru

Moment-Kola

Zverenci Josého Mourinha sa stavajú špecialistami na nerozhodné výsledky. V 31. kole zaznamenali ďalší. Červení diabli remizovali s Evertonom 1:1 a bola to pre nich už dvanásta deľba bodov v sezóne, z toho deviata na Old Trafford.

Hráč 31. kola
Eden Hazard

Hrac-tyzdna

Stamford Bridge padol po víkendovej prehre s Crystal Palace, ale zverenci Antonia Conteho v šlágri proti Manchestru City nenechali nič na náhodu. Hviezdou zápasu aj celého kola bol domáci Eden Hazard.

Zápas týždňa 33. kolo
Manchester United – Chelsea

ZAPAS TYZDNA

Šlágrom 33. kola Premier League je jednoznačne súboj Manchester United – Chelsea. Old Trafford bude svedkom súboja manažérskych osobností Josého Mourinha (dlhé roky trénoval aj Chelsea) a Antonia Conteho. Red Devils čakajú na majstrovskú trofej od roku 2013, ešte od čias Sira Alexa Fergusona, a ani v tejto sezóne sa im to s najväčšou pravdepodobnosťou nepodarí. The Blues sa naposledy z titulu tešili v roku 2015. Momentálne ide o duel šiesteho a prvého tímu anglickej najvyššej súťaže. Bilancia v ére Premier League hovorí v prospech hostí, keď z 49 meraní síl vyhrali sedemnásť, červení diabli trinásť. Aj prvý vzájomný duel v sezóne vyhrali Londýnčania, keď súpera zmietli 4:0.

Zápas sledujte na Veľkonočnú nedeľu 16. apríla o 17:00 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč. V predzápasovom Štúdiu Premier League privíta Michal Hrdlička od 16:30 privíta Szilárda Németha.

Program kola:

Program_kola_00000