Wimbledon 2016

Tu sa píše história – najslávnejší turnaj sa hrá vo Wimbledone

Ste tenisový fanúšik a ešte ste neboli v slávnom areáli The All England Lawn Tennis Club v juhozápadnom Londýne? Je najvyšší čas to napraviť.

Kompletný zájazd zahŕňa:

  • obojsmernú letenku so všetkými poplatkami (Bratislava – Londýn)
  • ubytovanie na dve noci vo výbornom 3* hoteli s ideálnou polohou k areálu a tiež ku centru
  • celodennú vstupenku do areálu a na kurty 3 až 19 na prvý hrací deň turnaja (pondelok 27. 6. 2015)
  • služby slovensky hovoriaceho delegáta

Rámcový program zájazdu:

– Nedeľa 26. 6. – Odlet ráno z Bratislavy, dopoludnia prílet do Londýna. Ubytovanie na hoteli. Voľný program (prehliadka mesta, pamiatok, múzeí, futbalových štadiónov…).
– Pondelok 27. 6. – V ranných hodinách spoločný presun do tenisového areálu. Sledovanie celodenného programu zápasov vo Wimbledone.
– Utorok 28. 6. – Dopoludnia odhlásenie z hotela. Voľný program. Presun na letisko, prílet do Bratislavy vo večerných hodinách.

Už od roku 1877 tu bojujú najlepší tenisti o „nesmrteľnosť“ na špecifickom trávnatom povrchu. Wimbledon je považovaný za najprestížnejší tenisový turnaj na svete a každý rok sem mieria desaťtisíce priaznivcov z celého sveta. Návšteva skvostného areálu je skutočným sviatkom pre hráčom aj fanúšikov.

Blog zo zájazdu na Wimbledon 2015

Ponúkame jedinečný zážitok v slávnom dejisku: Špeciálny zájazd na prvý hrací deň, kedy máte šancu uvidieť desiatky špičkových tenistov a tenistiek. Poďte si vychutnať nádherný areál, dopriať si neodmysliteľné jahody a fandiť obľúbeným hráčom. Dvojtýždňové tenisové šialenstvo neďaleko od centra Londýna a všetkých najznámejších pamiatok je skutočnou lahôdkou.

Fotogaléria zo zájazdov: Wimbledon 2014 / Wimbledon 2015

Nevyhovuje vám termín tohto zájazdu? Wimbledon sa koná od 27. 6. do 10. 7. 2016. Vyberte si dátum. Zájazd veľmi radi individuálne upravíme presne podľa vašich požiadaviek (dátum a miesto odletu, dĺžka pobytu, výber hotela, zabezpečíme aj vstupenky na centrálny dvorec, doplnkový program). KONTAKTUJTE NÁS.

*** Čo je dobré vedieť ***

Pri športových zájazdoch väčšinou neplatí populárny „last minute“, čiže objednávka až na poslednú chvíľu. Práve naopak, čím skôr si objednáte, tým bude cena nižšia a prijateľnejšia. Najvýhodnejšie ceny vstupeniek aj zájazdov môžete využiť iba pri čo najskoršej rezervácii a úhrade. Ideálne aj niekoľko mesiacov vopred. Prestížne a najslávnejšie športové podujatia sú vypredané dlhé obdobie pred ich konaním. Je veľmi náročné a oveľa drahšie uspokojiť požiadavky klientov pár dní pred zápasom, turnajom či podujatím.

Mapa areálu