Zápas jesene pre Škrtela so Stochom

Píše Richard Hanzlík, z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk

Aj Európska liga môže raz za čas získať parametre Ligy majstrov. Manchester United sa stále dostáva z nepríjemného rozchodu so Sirom Alexom Fegusonom a lásky na jednu noc v podobe Davida Moyesa s Van Gaalom spôsobili, že ho tento rok čaká iba európska súťaž číslo 2.

manchester united van gaal moyes manchester united alex ferguson

Nie je sa čo čudovať, súpiska mužstva z minulých sezón bola tak neatraktívna, že aj vo FIFE trvalo pol hodinu, kým si ju človek upraví. V lete sa ale škatule rozhýbali a Jose Mourinho začal nakupovať futbalistov poriadneho kalibru. Diabli od jeho nástupu šlapú naplno vedení Ibrom a Pogbom.

manchester united zlatan po gole old trafford

Old Trafford má konečne dôvod na optimizmus a radosť z futbalu. Či to bude na titul, to je pri vyrovnanosti Premier League ťažké predpovedať. Ale pohár pre víťaza Európskej ligy by do Anglicka putovať mohol.

Žlto­modrá prekážka

Do finále bude ešte mnoho prekážok, vy však môžete byť svedkami toho, ako si nanovo zložený tím poradí s tureckými nájazdníkmi. Na Old Trafford zavíta slávny Fenerbachce Instanbul so Škrtelom a Stochom v zostave. S nimi samozrejme prídu tisícky fanúšikov, ktorí divadlo snov zmenia na pekelné kolotoče.

fenerbahce po gole

Peklo sú však pre diablov ideálne hracie podmienky a tak sa od zápasu nečaká nič iné, len perfektný zážitok. Poradí si Škrťo s Ibrom? Bude Miňo lietať obranou United ako raketa zem­vzduch? Dovedie náš kapitán a večný enfant terrible svoje mužstvo aspoň k bodu? Poďte s nami do Manchestru a presvedčte sa sami.

manchester united old trafford ibra

V cene zájazdu je všetko, čo fanúšik ku šťastiu potrebuje. Naviac pre priaznivcov do 17 rokov je vstupenka cenovo zvýhodnená. Okrem svetového futbalu si pozriete aj krásny Manchester, ktorý zďaleka nie je iba o futbale. Navštíviť môžete napríklad slávne Národné múzeum futbalu, anglický vidiek, alebo sa len tak zatúlať do historickej časti a vychutnávať miestne špeciality.

manchester-united-real-sociedad-80_1243

Tak neváhajte a poďte zažiť, čo znamená aura veľkoklubu a štadióna Old Trafford. Keď dokázal presvedčiť Zlatana s Pogbom, určite dostane aj vás.