V roku 2017 je najlepší… Harry Kane

Ak to niekomu ide, tak jemu naozaj parádne. Kalendárny rok sa ešte neskončil, no kanonier Tottenhamu Harry Kane stihol už 3 hetriky a v 31 zápasoch dal 36 gólov – a ešte akých – čo znamená, že ich dal viac ako sedem tímov Premier League! Má 24 rokov, je ťahúňom Spurs, oporou Albionu a tak niet divu, že ho prestupové fámy posielajú za Baleom do slávneho Realu Madrid. Ak si udrží fantastickú výkonnosť, bude právom zaradený do svetovej extratriedy.

Na opačnej strane Londýna, v Selhurst Parku, majú opačné problémy. Ani bod. Ani gól. Crystal Palace láme všetky negatívne rekordy a to na vlastnom trávniku privíta Chelsea. Dokáže skúsený matador Hodgson vyhecovať mančaft k heroickému výkonu a zaskočí favorita duelu? The Blues doma nestačili na Citizens a v zápase kola prehrali 0:1. Guardiola musel byť s nasadením i výkonom talentovaných mladíkov spokojný.

Everton zase sklamal. Nákupy za viac ako 130 miliónov, ale iba 7 bodov a miesto číslo 16 rozkývalo stoličku pod R. Koemanom. Karamelky nedali ani gól, zatiaľ čo Burnley po sérii 24 prihrávok áno. Zverenci Dychea sú naozaj príjemným prekvapením ligy. Mali extrémne náročný žreb, ale uhrali pozoruhodné výsledky, veď porazili Chelsea a remizovali s Tottenhamom i Liverpoolom. Klobúk dole!

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Hráč 7. kola: Harry Kane (Tottenham Hotspur)

Harry Kane je nezastaviteľný. Útočník Tottenhamu žiari nielen v Lige majstrov, ale aj v PL. V 7. kole jeho formu na vlastnej koži pocítili hráči Huddesfieldu. Anglický strelecký fenomén zaznamenal ďalšie dva presné zásahy.

Gól 7. kola: Maya Yoshida (Southampton)

Maya Yoshida patrí medzi sviatočných strelcov. Japonský zadák Southamptonu potvrdil proti Stoke City, že netypické zakončenia v štýle kung-fu sú mu vlastné. Len škoda, že svätci na pôde Stoke City nebodovali.

Moment 7. kola: Burnley a jeho forma u súperov

V minulej sezóne zverenci Seana Dychea pozbierali vonku v PL iba sedem bodov. V novom ročníku sú však postrachom pre favoritov. Veď na ihriskách súperov získali v tejto sezóne už 8 bodov. Ich skvelá forma teší hlavne preto, že vonku zabrali proti Chelsea, Evertonu a nestratili sa ani v zápasoch s Tottenhamom, či Liverpoolom.

Zápas týždňa: Liverpool – Man Utd

Po reprezentačnej prestávke nás čaká Super sobota a súboj gigantov na Anfield. The Reds trápi obrana i stratené body, ale proti Red Devils pôjdu nadoraz. Skalp Mourinha by konečne potešil naštvaných fanúšikov i rozladeného Kloppa. Užite si priamy prenos Zápasu týždňa Liverpool – Manchester United od 13.00 iba na DIGI Sport 1!

Plán priamych prenosov z Premier League
Sobota 14.10.
13:00 Liverpool – Manchester United (komentujú Richard Fekete a Matúš Lukáč)
18:30 Watford – Arsenal (komentuje Matúš Lukáč)
Nedeľa 15.10.
17:00 Southampton – Newcastle DS1 (komentuje Marek Skáčik)
Pondelok 16.10.
21:00 Leicester – West Bromwich (komentuje Matúš Lukáč)

ŠPORTOVÁ SUPER SOBOTA!