Prekvapenia na počkanie. Aj taká je Premier League!

Tipéri plačú, marketéri jasajú. V tejto lige môže naozaj každý poraziť každého. A tak to má aj byť!

Crystal Palace bez bodu a streleného gólu zarezal majstrovskú Chelsea a rozbehnutý Watford doma po 30 rokoch porazil Arsenal, keď po polčase prehrával, ale po spornej jedenástke a góle v nadstavenom čase otočil duel vo svoj prospech. The Blues a The Gunners sú na smiech, ale na ten pri pohľade na 9-bodové manko na lídra nie je chuť…

Citizens podľa Guardiolu odohrali doma svoj najlepší zápas od jeho príchodu na Britské ostrovy. Sedemgólová kanonáda na tejto úrovni nie je bežná, ale City to jednoducho padá. A zaslúžene. Tím srší energiou, rýchlosťou a túžbou uspieť. Španiel dostal od šejkov dôveru, neobmedzené finančné zdroje, ale i striktné ultimátum: Vyhrať všetko, čo sa dá! ManCity hrá ako dobre namazaný stroj, patrí k favoritom na titul, ale do mája je ešte ďaleko…

Mourinho na Anfielde uspel. United uhrali potrebný bod, ale s veľkým šťastím. The Reds ich mali viackrát na lopate, ale proti bol De Gea. Zápas nenadchol, ale zaujala mimoriadna štatistika : Lukakovi trvalo neuveriteľných 17 minút, pokiaľ sa dotkol lopty!

Diabli strácajú na mestského rivala dva body, nezastaviteľný Harry Kane tlačí Spurs do prvej trojky a Marco Silva obdivuhodne diriguje Watford, ako veľké prekvapenie ligy.

Či uspeje aj na Stamford Biridge uvidíme v sobotu popoludní, my sme zvedaví na veľký zápas týždňa na slávnom Wembley. Tottenham privíta Liverpool v našom priamom prenose od 17:00.

Aké prekvapenia nám prinesie 9.kolo?

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Hráč 8. kola: Kevin De Bruyne (Manchester City)

Mali Kevina De Bruynea a my sme ho nedokázali zastaviť. Aj tak zneli slová Marka Hughesa po nakladačke od ManCity. Guardiolovci uštedrili hrnčiarom sedmičku a belgický rýchlik sa podieľal celkovo na piatich góloch svojho tímu.

Gól 8. kola: Nacer Chadli (West Bromwich Albion)

Najkrajší gólový okamih priniesla až pondelková dohrávka. WBA síce viedol gólom Nacera Chadliho, no na plný bodový zápis s líškami to napokon nestačilo.

Moment 8. kola: 29-gólový Manchester City

8 kôl = 29 gólov. Takúto neuveriteľnú streleckú formu mali naposledy v anglickej najvyššej súťaži ešte futbalisti Evertonu, alebo bolo to v sezóne 1894/95. Manchester City je momentálne nezastaviteľný a tak sme zvedaví, či im vôbec niekto dokáže zraziť hrebienok.

Zápas týždňa: Tottenham – Liverpool

Sme zvedaví na veľký zápas týždňa na slávnom Wembley. Tottenham privíta Liverpool v našom priamom prenose od 17:00.
Aké prekvapenia nám prinesie 9.kolo?

<iframe src=“https://player.vimeo.com/video/238366713″ width=“640″ height=“360″ frameborder=“0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

PLÁN PRIAMYCH PRENOSOV Z PREMIER LEAGUE
Piatok 19.10.
21:00 West Ham – Brighton (komentuje Marek Skáčik)
Sobota 20.10.
13:30 Chelsea – Watford (komentuje Matúš Lukáč)
16:00 Huddersfield – Manchester United (komentuje Marek Skáčik)
18:30 Southampton – West Bromwich (komentuje Marek Skáčik)
Nedeľa 21.10.
14:30 Everton – Arsenal (komentuje Richard Fekete)
17:00 Tottenham – Liverpool (komentuje Richard Fekete)
Štúdio k zápasu začína od 16:30, moderátorom je Filip Mentel.