Osemfinále Ligy majstrov: Na Weissa do Manchestru, Drogbov návrat a dva superšlágre

Najslávnejšia európska pohárová súťaž sa prehupla do ďalšej fázy. Cez „sito“ základných skupín prešlo do bojov o trofej najlepších 16 tímov. Liga majstrov 2013/14 vyvrcholí tentokrát v Lisabone na štadióne Estádio da Luz, pričom v hre je stále aj obhajca trofeje Bayern Mníchov.

FutbalTour.sk je tu iba pre vás a na každý zápas vám pripravíme zájazd presne na mieru. Šlágrami budú nepochybne súboje medzi Barcelonou a Manchestrom City alebo Bayernom Mníchov a Arsenalom. Už ste s nami boli v metropolách Katalánska alebo Bavorska? Alebo preferujete ostrovy, takže zamierite do Manchestru a Londýna?

Lákadlom pre slovenských fanúšikov môže byť zápas gréckeho Olympiakosu v kádri s Vladimírom Weissom proti Manchestru United. Idete s nami na Old Trafford? Druhý Slovák v prestížnej súťaži Tomáš Hubočan sa predstaví v dvojzápase proti Borussii Dortmund.

Veľkým ťahákom bude nepochybne návrat Didiera Drogbu na londýnsky Stamford Bridge, kde sa dá očakávať jeho veľkolepé a emotívne privítanie za dlhoročné služby v drese „The Blues“.

Papierovú povinnosť by mal bez problémov splniť madridský Real, takže kto chce vidieť hladký postup „bieleho baletu“, Cristiana Ronalda v akcii a možno aj veľa gólov, vyberte sa s nami do Madridu. Podobne jednoznačne by mal do ďalšej fázy postúpiť aj milionársky PSG, pričom na návštevu romantického Paríža, napríklad s vašou „polovičkou“, spojenú so skvelým futbalom nie je nikdy neskoro.

Ak ste skôr fanúšikmi talianskeho futbalu, posledným mohykánom v súťaži je milánske AC. Takže kto má chuť na pizzu, cestoviny a duel s Atléticom, ozvite sa nám. Alebo radšej uprednostníne zápas v hlavnom meste Španielska?

2038564_w2

Program osemfinále:

Utorok – 18. február: Manchester City – Barcelona (od 499 €) a Leverkusen – PSG

Streda – 19. február: AC Miláno – Atlético Madrid a Arsenal – Bayern Mníchov (od 549 €)

Utorok – 25. február: Olympiakos – Manchester United a Zenit Petrohrad – Borussia Dortmund

Streda – 26. február: Galatasaray – Chelsea a Schalke – Real Madrid

Utorok – 11. marec: Atlético Madrid – AC Miláno a Bayern Mníchov – Arsenal (vstupenky od 349 €)

Streda – 12. marec: Barcelona – Manchester City (od 479 €) a PSG – Leverkusen

Utorok – 18. marec: Chelsea – Galatasaray (od 349 €) a Real Madrid – Schalke

Streda – 19. marec: Manchester United – Olympiakos (od 349 €) – Borussia Dortmund – Zenit Petrohrad

Ceny najatraktívnejších zájazdov s letenkou, ubytovaním, vstupenkou a službami sprievodcu na všetky zápasy sú už na našom webe. Tiež radi pripravíme atraktívne dvojzápasy pre najnáročnejších klientov a fanúšikov. 

Posielajte záväzné aj nezáväzné rezervácie. Budeme vás kontaktovať. 

Pre akciové ponuky odoberajte newsletter a buďte fanúšikom FutbalTour.sk na facebooku.