Nové rekordy? V Premier League na počkanie

Charizmatický Klopp utrpel rekordnú prehru na lavičke Liverpoolu. Mal to byť vyrovnaný zápas týždňa, ale skončil sa debaklom. Citizens vyšlo všetko, The Reds by gól nedali ani do Vianoc, ale výsledok 5-0 bol šokom. Aj pre debutujúceho Chamberlaina, ktorého výsledné skóre z dvoch ostatných duelov je 0-9, keďže paradoxne práve v auguste na Anfield odohral svoj posledný zápas ešte v drese The Gunners…

Na futbal asi nemá chuť ani Frank De Boer. Po fiasku v Interi Miláno dostal druhú šancu ako manažér Crystal Palace, ale po 77 dňoch sa porúčal s hanbou, 4 prehrami a 0 strelenými gólmi! To sme tu ešte nemali. Kandidátov na čiernej listine je vždy niekoľko, ale toto bola pre amerických majiteľov až príliš studená sprcha. Príde do Selhurst Parku zachrániť sezónu starý mazák Roy Hodgson?

Ale nebolo všetko iba negatívne. Chvalabohu. Kane sa stal hrdým členom klubu 100 a zároveň streleckým rekordérom Tottenhamu Hotspurs a Aquero zase najlepším strelcom celej Premier League mimo Európy. West Ham konečne bodoval, Stoke City sa vytiahli na United a Mourinho odmietol chlapské podanie rúk s Hughesom, Everton doma vybuchol a nováčik z Brightonu má na konte historicky prvé víťazstvo v Premier league.

Naozaj pozoruhodné štatistiky a veľa nových rekordov. Ako sa zmení ligové poradie po 5.kole? Kto vyhrá bitku o Londýn ? Kanonieri porazili The Blues vo finále FA Cupu v máji i Community Shield v auguste, takže derby bude mimoriadne napínavé. Sledujte veľký zápas týždňa v nedeľu od 14.00 na Digi Sport 1 : Chelsea – Arsenal!

Ale pozývame Vás aj na Old Trafford, kde sa karamelky po dvoch prehrách a skóre 0-5 budú snažiť potrápiť favorita. Obuje si Lukaku opäť strelecké kopačky? Manchester United – Everton FC uvidíte už v nedeľu od 17.00 na Digi Sport 1.

Fantastická ponuka. Ako to dopadne?

 branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 4. kola: Harry Kane (Tottenham Hotspur)

Mal to byť center, alebo to bola strela? Pravdu pozná len Harry Kane, ktorý si určite vydýchol, že je august konečne minulosťou. Kohúti vylúpili Goodison Park a ich strelecké hody odštartoval práve severolondýnsky HurryKane.

VIDEO

Moment 4. kola: Prvé víťazstvo Brighton & Hove Albion F.C. v PL

Čajky sa konečne dočkali. Až v 4. kole sa zrodilo ich historicky prvé víťazstvo v PL. O vytúžené tri body na domácom Amex Stadium sa postarali Pascal Gross a Tomer Hemed.

VIDEO

Hráč 4. kola: Eric Maxim Chuopo Moting (Stoke City)

Reprezentant Kamerunu si otvoril v aktuálnom kole strelecký účet v PL. Bývalá hviezdička z bundesligy potvrdila čuch na góly aj proti slávnemu ManUtd. Hrnčiari tak s týmto súperom neprehrali v domácom prostredí už v piatich ligových stretnutiach v rade.

VIDEO 

Zápas týždňa (5. kolo):

Chelsea FC – Arsenal FC

Šlágrom 5. kola Premier League je londýnske derby Chelsea – Arsenal. Stamford Bridge bude svedkom súboja trénerských osobností Antonia Conteho a Arséna Wengera. V tabuľke delia tretí a jedenásty tím tri body. Gunners, ktorí čakajú na majstrovskú trofej od roku 2004, sa môžu víťazstvom dotiahnuť na obhajcu titulu. Bilancia v ére Premier League hovorí tesne v prospech kanonierov, keď z 50 meraní síl vyhrali devätnásť, sedemnásťkrát sa tešili hráči The Blues.

Stretnutie sledujte v nedeľu 17. septembra o 14:30  exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč. Predzápasové Štúdio Premier League od 14:00 moderuje Michal Hrdlička. Jeho hosťom bude trénerský svetobežník Dušan Radolský.

VIDEO