Najlepšia show pokračuje!

Vyhrá titul Chelsea? Hore ruky!

Vyhrá titul Tottenham? Hore ruky!

Týždeň čo týždeň meníme prognózy, trháme tikety a čakáme na ďalšie prekvapenia. A že ešte prídu, je jasné. Manchester United sa vezie na pozoruhodnej vlne bez prehry, ale konečne s veľkým víťazstvom. A zaslúženým. Tri body ostali na Old Trafford a tlačenica pokračuje.

Ale aj na opačnom konci tabuľky sa dejú veci. Jednu tajničku za nás vyriešila Sky Bet Championship, z ktorej medzi elitu zaslúžene postúpil Brighton & Hove Albion. Pridá sa aj Newcastle?

Tottenham má formu ako hrom. Ale opticky náročnejší žreb ako Chelsea, ktorá si stále môže dovoliť prehrať zápas, ale byť naďalej na čele ligového pelotónu. A tu vstupujú do hry Pani Šťastena a Pán Psychologický tlak. Takže sa máme na čo tešiť.

Apríl ukončíme derby lahôdkami bitkou o Manchester, ale aj bitkou o Londýn. City vyzvú United a Spurs zase Gunners v našich priamych prenosoch, ale dovtedy Vám ešte ponúkneme neúplné kolo cez víkend, ako aj vložené zápasy cez týždeň.

Fandite svojim klubom a držte si klobúky!

 

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 33. kola
Sherdan Shaqiri

Gol_kola

Hrnčiari zo Stoke prežívali hlbokú krízu, veď prehrali ostatné štyri ligové zápasy. Od ďalšej katastrofy ich proti Hull City zachránil švajčiarsky reprezentant Sherdan Shaqiri.

Moment 33. kola
Red Devils prerušili sériu bez prehry proti Chelsea

Moment_kola

Červení diabli neprehrali už 22 zápasov v Premier League a v 33. kole pridali aj cenný skalp londýnskej Chelsea. José Mourinho tak až na tretí pokus zdolal svoj bývalý klub a uťal osemzápasové čakanie Red Devils na plný bodový zápis proti The Blues.

Hráč 33. kola
Phil Jagielka

Hrac_kola

Skórovať v troch zápasoch za sebou sa kapitánovi Evertonu Philovi Jagielkovi ešte nikdy nepodarilo. V tejto sezóne mu to však páli. Presadil sa proti Manchestru United, Leicestru a cez víkend aj proti Burnley. Karamelky tak aj vďaka nemu vyhrali ôsmy domáci zápas v Premier League v rade.

Program 33. kola:

Program_kola