Máj, hokejovej republiky čas

Píše Richard Hanzlík, z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk

Petrohrad, Goteborg, Helsinki. To sú tri mestá, v ktorých naša zlatá hokejová generácia vybojovala 4 medaily z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Tá posledná z roku 2012, venovaná najmä Paľovi Demitrovi, už pomaly zapadla prachom aj na Kopeckého poličke.

hokej-kopecky-medailaFotogaléria z MS 2016 v Rusku

Bude Kolín nad Rýnom ďalším mestom, ktoré si bude naša hokejová história pamätať aj o 50 rokov? Tipovali by ste pred dvomi rokmi, že Premier League vyhrá Leicester? A vidíte, stalo sa.

Začíname už 6. mája s Talianskom

Máj, lásky a hokejovej pásky čas, si podmaní každého fanúšika najkrajšej hry s drevom a kúskom gumy na zmrznutej vode. Ďalší hokejový šampionát, ktorý bude na základe Versaillskej zmluvy hostiť Nemecko s Francúzskom, opäť privíta desaťtisíce hokejových nadšencov. A aký by to bol turnaj, ak by na ňom chýbali slovenské dresy.

lanxess-arena-kolinFotogaléria z MS 2015 v Česku

Skupina, v ktorej nás preveria výbery USA, Ruska, Švédska, domáceho Nemecka, Lotyšska, Dánska a Talianska sľubuje ťažké súboje až do príchody rolby. Vyhli sme sa ale obľúbeným Fínom, Kanade a Maďarsku. Dobre to vylosovali.

Nenechajte si ujsť príležitosť a využijete jeden z našich autobusových, alebo leteckých zájazdov. Pripravený je aj exkluzívny charterový zájazd na atraktívny dvojzápas s Ruskom a USA.

slovensko charterovy letFotogaléria z MS 2014 v Bielorusku

Z hokejových balíčkov, si vyberie podľa svojho gusta a schválenej dovolenky každý. Nemusíte sa o nič starať, pretože všetko potrebné za vás vybavia naši delegáti.

Vašou jedinou úlohou bude poriadne fandiť a ešte viac si celý turnaj užiť. Pretože ako hovorí ľudová múdrosť, Vianoce sú každý rok, za to hokejový šampionát iba raz do roka. A to treba využiť 🙂

Naša skupina sa odohrá v Kolíne, ktorý je sám o sebe peknou turistickou destináciou. Ak si k tomu predstavíte masy hokejových fanúšikov, o dobrú náladu sa nemusíte báť ani vtedy, ak nám Švédi nenechajú ani tie tri korunky.

Aspoň budete mať o čom hovoriť pri bare s tromi Švédkami po boku. V tejto oslabovke je dovolené inkasovať. Igor Tóth vás pochváli aj bez toho, aby ste vyslali krížnu diagonálu.

Do tanca vyzveme aj Švédky Švédov
svedsko-fans hokej-ms-minsk-slovensko

Nech Bože dá aj v Nemecku

Pamätáte si na Írov, ktorí očarili celý svet svojou prítomnosťou na futbalovom EURE? Necestovali naňho s cieľom brať medaily, ale hlavne sa dobre zabaviť. Nechajme doma všetky magické ceruzky, bránenie modrej čiary a zakázané uvoľnenia.

Samotné zápasy sú iba zámienkou k tomu, aby sa priatelia stretli a užili si zábavu v uliciach a na štadiónoch. Neviete, ako sa odvďačiť zamestnancom za to, že pre vás rok otročia? Perom a zápisníkom to nebude. Zoberte ich do Kolína a zažijete taký teambuilding, že aj vo futbalovom Slovane vám budú závidieť.

Kompletnú ponuku vstupeniek a zájazdov na hokejové MS nájdete TU.