Hádzanársky dvojzápas roka už 14. júna v Bratislave

Zimný štadión Ondreja Nepelu zažije hádzanársku bitku národov!

V stredu 14. júna 2017 od 18:00 nastúpia v odvetnej baráži o postup na MS 2017 ženské výbery Slovenska a Maďarska. Ihneď po nich si zmerajú sily v kvalifikácii o ME 2018 mužské výbery Slovenska a Ruska.

Sprievodný program

V priestoroch zimného štadiónu Ondreja Nepelu nájdete aj zástupcov CK FutbalTour.sk. Šarmantné hostesky spoznáte podľa bielych dresov Slovenska.

Všetci návštevníci zápasu budú mať šancu zapojiť sa do súťaže v rýchlosti strelby s hádzanárskou loptou. Súťaž prebehne cez prestávku zápasu Slovensko – Rusko na hracej ploche a víťazom bude účastník s najtvrdšou strelou. O výsledku rozhodne merač rýchlosti strely. 

Registrácia do súťaže bude možná priamo na štadióne u pracovníkov CK FutbalTour.sk do konca 1. zápasu Slovensko – Maďarsko. Pre najlepších budú pripravené atraktívne výhry. 

Vstupenky od 10 EUR

Vstupenky na hádzanársky dvojzápas sú dostupné na portály www.ticketportal.sk. Cena vstupenky sa pohybuje v dvoch úrovniach. V rámci arény pre sektory A v sume 12,00 EUR a pre sektory B v sume 10,00 EUR. Reprezentačný dres dostane každý, kto pri vstupe do arény predloží vstupenku na podujatie. Jedna zakúpená vstupenka = jeden dres.

slovnaft arena mapa

Vstupenka platná na oba zápasy (18.00 + 20.00)!

Bojujeme o postup

Očakávania sú vysoké – cieľom je postup! No dôležité je aj to, prečo je to v Bratislave. Výnimočné a jedinečné podujatie ukrýva aj apel smerom k celému Slovensku. Aby celé Slovensko mohlo byť súčasťou a živým svedkom postupových, sa s vážnosťou Slovenský zväz hádzanej rozhodol pre najväčšiu arénu – halu, ktorá na Slovensku je.

Takéto podujatie v takejto aréne musí byť o „plnom dome“. Výnimočnosť a jedinečnosť tohto podujatia podčiarkuje fakt, že veľkou výzvou je prekonať divácky rekord nielen na reprezentačnom zápase hádzanej na Slovensku ale vôbec prekonať divácky rekord na halovom zápase na Slovensku (vynímajúc hokej).

Bratislava! Slovensko! Všetci bojujeme o postup. Spolu za víťazstvá i úspechy. A každý môže byť pri tom.

hadzana