Predpoveď na október: Gólové hody na Camp Nou

Píše Richard Hanzlík, z prvého neobjektívneho športového portálu TakUrcitee.sk

Ak by dnes svet napadli mimozemšťania na obrovskej lodi, nepotrebujeme ani Brucea Willisa. Na prelomenie ich obrany stačí trio MSN. Messi, Suarez, Neymar ničia jednu obranu za druhou a inak by to nemalo byť ani v zápase proti Granade. Na Camp Nou sa po body nechodí. To skôr naopak. Domáci „blaugranas“ si na svojom širokom ihrisku zväčša pohodlne navyšujú svoj sezónny nástrel (česť výnimkám ako bol Alavés). Tento rok sa dokonca božský Leo prefarbil na blonďavo, aby ste ho videli z každého kúta štadióna.

Barcelona zájazdy

Koncom októbra zavíta k majstrom Španielska Granada. Andalúzania sú si už teraz veľmi dobre vedomí, že barcelonská jeseň k nim nebude milosrdná (posledné tri návštevy hostí skončili prídelmi v pomere 4:0, 6:0 a 4:0). O to viac, že Barca si v uplynulej sezóne do vitríny uložila iba jednu trofej a tak je čo doháňať. Príďte si vychutnať katalánsky uragán na vlastné oči vďaka nášmu autobusovému zájazdu.

Barcelona Nou Camp zajazdy na futbal

Čaká vás pohodlná cesta, medzizastávka na francúzskej riviére (Cannes, Saint Tropez, Monaco) a na záver víkendový pobyt v nádhernej, prímorskej Barcelone s ubytovaním v blízkosti centra a štadióna. Pestrofarebné mesto patrí medzi to najkrajšie, čo Španielsko svetu dalo. Metropola Katalánska vás dostane svojou architektúrou, ktorej dominujú najmä Gaudiho budovy na čele so Sagrada Familiou. Vynechať nemôžete ani slávny Park Guell, alebo promenádu La Rambla. Po nočnej prechádzke uličkami mesta a večerou v jednej zo španielskych reštaurácií pochopíte, prečo sa z Barcelony len ťažko kupujú hráči.

barcelona panorama

Més que un club (viac ako klub). Motto hrdej Barcelony budete mať na jazyku v každej sekunde, ktorú strávite na majestátnom Nou Camp. Alebo ak chcete po katalánsky, Camp Nou. V októbri môžete byť súčasťou veľkého futbalového divadla aj vy. Pretože milovať futbal a nevidieť naživo hrať Barcelonu na čele s triom MSN by bola veľká chyba.

Barcelona vstupenka