Dva góly za dve minúty, Vardy a Mahrez ešte hrajú futbal?

Sadio Mané je späť! Tak potrebné tri body ostali na Anfield a tlačenica v boji o elitnú štvorku pokračuje. Od Spurs sme čakali viac, The Blues sú so ziskom bodu maximálne spokojní, lebo Burnley ich mali viackrát na lopate.

Red Devils ťahajú šestnásťzápasovú šnúru bez prehry. Tlak sponzorov a majiteľov narastá, United sa musia vrátiť na scénu Ligy majstrov, ale také jednoduché to nebude. Adidas pohrozil stratou 85 miliónov, Ibrahimovič na Európsku ligu nie je zvedavý a José by v lete rád nakupoval. Draho. Lebo inak nevie.

Na opačnej strane tabuľky nič nové. Líšky sú takmer na dne a chudák sympaťák Ranieri odvolaný. Toto si občania a fanúšikovia Leicesteru veru nezaslúžili. Ozaj, neviete či Vardy a Mahrez ešte hrajú futbal?

Zápas kola Leicester – Liverpool sa odohrá v pondelkovej dohrávke aj na našich obrazovkách. Remíza nič nerieši, oba tímy musia zvíťaziť. Ako to dopadne?

branko-cap

Branko Cap, promo manažér Digi Sport

Gól 25. kola
Robbie Brady

Gol_kola

Domáci debut v nových farbách si užil vo veľkom štýle Robbie Brady. Rekordná posila Burnley predviedla svoju skvelú kopaciu techniku proti lídrovi Premier League londýnskej Chelsea.

Moment 25. kola
Manchester United 16 zápasov bez prehry

Moment_kola

Neprehrať šestnásť zápasov a byť stále na šiestom mieste v Premier League. Hráči Manchestru United by o tom vedeli rozprávať. V dueli proti Watfordu sa prekvapenie nekonalo a tak sme zvedaví, kedy červení diabli konečne poskočia v tabuľke vyššie.

Hráč 25. kola
Sadio Mané

Hrac_kola

Sadio Mané je našim hráčom 25. kola Premier League. V šlágri proti Tottenhamu sa strelecky zaskvel dvoma gólmi v priebehu dvoch minút a zadáci kohútov sa nestačili čudovať.

Zápas týždňa 26. kolo
Leicester – Liverpool

Zapas_tyzdna

Šlágrom 26. kola Premier League je mimoriadne dôležitý zápas Leicester – Liverpool. Domáci bojujú o záchranu, hostia o Ligu majstrov. Foxes oslavovali jediný titul vlani, The Reds čakajú na majstrovskú trofej od minulého tisícročia od roku 1990. Momentálne ide o duel sedemnásteho a piateho tímu v tabuľke. Delí ich priepastných 28 bodov. Bilancia v ére Premier League hovorí v prospech hostí, keď z 21 meraní síl vyhrali desať, líšky šesť. Súčasná forma viac favorizuje hostí, a aj prvý vzájomný duel v sezóne ovládli Liverpoolčania 4:1.

Zápas sledujte v pondelok 27. 2. o 21:00 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč.

Program 26. kola:

16977005_1252853764762164_1671846640_n