Vyhrajte futbalový zájazd za 1000 eur! Súťažte s CEWE

Vyhrajte s vašou FOTOKNIHOU! V spolupráci s partnerom CEWE-FOTOLAB vás pozývame na ďalší ročník súťaže o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU. Ukážte nám vaše vydarené diela a hrajte o ceny v celkovej hodnote viac ako 33 000 €. Súťaž prebieha od 1. 9. 2019 – 31. 8. 2020.

FOTO: cewe-community.com

Vyhrajte zážitky s CK FutbalTour.sk a CEWE

Zažite rozprávkový Liverpool na Anfielde či Messiho genialitu na vypredanom Camp Nou! Teraz si vďaka partnerovi súťaže CK FutbalTour.sk môžete splniť tajné túžby, v športovej kategórii sa hrá o zájazd v hodnote 1000 eur!

Je to jednoduché. Stačí sa len zapojiť s CEWE fotoknihou prostredníctvom TOHTO LINKU. Zoznam všetkých super cien nájdete TU.

FOTO: pixabay.com

Ako súťažiť

  1. Vytvorte si vlastnú CEWE FOTOKNIHU a prihláste ju do súťaže do 30 dní od odoslania vašej online objednávky. Súťaž prebieha od 1. 9. 2019 – 31. 8. 2020
  2. Vašu CEWE FOTOKNIHU môžete prihlásiť cez formulár, ktorý nájdete dolu na stránke
  3. Súťažíte! Začiatkom každého mesiaca vyberie odborná porota dve fotoknihy (jednu zo Slovenska a jednu z Česka) prihlásené v predchádzajúcom mesiaci. Obaja vyhrajú poukaz v hodnote 100 eur na objednanie CEWE fotoprác a postúpia do veľkého finále, ktoré sa uskutoční 17.9.2020 v Prahe. Všetky detaily nájdete TU

Prihlásiť môžete knihu s ľubovoľným formátom a počtom strán. Nezáleží ani na tom, aké máte v knihe fotografie. Za prihlásenie knihy dostanete darček – poukaz v hodnote 10 eur na ďalšiu CEWE fotoknihu.

Online hlasovanie

Po zverejnení vašej CEWE FOTOKNIHY v galérii súťažných fotokníh je možné za ňu celý nasledujúci mesiac hlasovať. Pokiaľ odkaz na vašu fotoknihu rozošlete vašim známym a priateľom, svoje šance na úspech výrazne zvýšite. Jeden hlasujúci môže počas hlasovacieho obdobia zahlasovať za každú fotoknihu iba raz. Fotokniha s najväčším počtom hlasov postupuje takisto do veľkého finále.

FOTO: screenshot/cewe-community.com


FOTO: FutbalTour.sk