Boli sme v Mníchove: Prototyp autobusového zájazdu na otočku

Najtradičnejšou destináciou našich autobusových zájazdov je jednoznačne Mníchov. Klasika, ktorá nemôže sklamať a vždy má čo ponúknuť.

Ideálna dostupnosť po diaľnici, atraktívne mesto, nádherný štadión a skvelý futbal vo výbornej atmosfére. Najlepšia kombinácia pre každého fanúšika, ale napríklad aj „polovičky“, ktoré majú záujem prekvapiť partnerov a užiť si pekný výlet.

Presne také bolo zloženie posádky, ktorá vyrazila na zápas osemfinále Nemeckého pohára Bayern Mníchov – Eintracht Braunschweig.

Autobus odparkoval priamo pri Allianz Arene a klienti sa mohli rozhodnúť, či navštívia klubové múzeum v útrobách štadióna alebo si pôjdu obzrieť mesto. Väčšina zvolila presun metrom do centra, ktorý trvá presne 15 minút a ocitnete sa priamo pred radnicou. V jej okolí sú desiatky obchodov a samozrejme tiež krčiem, reštaurácií alebo aj skvelý trh s jedlom – Viktualienmarkt. Po dlhej ceste padlo vhod občerstvenie v podobe výborného bavorského jedla a neodmysliteľného piva.

bayern-braunschweig-166_2685

Nielen v reštauráciách, ale po celom meste bolo vidieť, že je deň zápasu. Fanúšikovia v dresoch, so šálmi a suvenírmi od výmyslu sveta boli takmer všade, početné boli aj skupinky priaznivcov hostí, vo vzduchu bol cítiť futbal.

bayern-braunschweig-166_2683

Pár klientov ešte stihlo navštíviť aj Olympijský park, kde sa v minulosti oslavovali aj majstrovské tituly bavorského veľkoklubu a v súčasnosti sa na stále výborne vyzerajúcom štadióne konajú najrôznejšie podujatia.

bayern-braunschweig-166_2708

Čas výkopu sa pomaly blížil, takže sme sa po krátkej prechádzke uličkami mesta vybrali späť ku štadiónu. Ihneď po vystúpení z metra zaujme každého do červena vysvietený supermoderný stánok, ktorý je suverénne najfotografovanejším objektom široko-ďaleko.

Bezproblémový vstup cez turnikety, navštíviť fanshop, ešte nájsť sektor a už si len užívať atmosféru a výkony hlavných aktérov. V útrobách sú k dispozícii desiatky bufetov s tradičnými klobáskami a pivom, ale v chladnom počasí išiel jednoznačne na odbyt aj fantastický punč.

bayern-braunschweig-166_2675

Bayern nastúpil v plnej sile a v zápase potvrdil pozíciu favorita, aj keď výsledok 2:0 proti druholigistovi sa niektorým málil. Čakali skôr gólové hody, ale napokon zostalo len pri dominancii v držaní lopty. Atmosféra však musela nadchnúť každého, stačí si pozrieť video. Približne takto vyzerá prototyp autobusového zájazdu „na otočku“, bez ubytovania.

Ak sme vám spravili chuť a túžite absolvovať niečo podobné, už v stredu 11. 3. máte ďalšiu možnosť. Tentokrát pôjde ešte aj o prestížnejší zápas v rámci Ligy majstrov proti Šachťaru Doneck.

Stále sú miesta v autobuse alebo zabezpečíme iba vstupenky. KONTAKTUJTE NÁS!

KOMPLETNÁ FOTOGALÉRIA