Bol to hokej na Swansea? ManUtd láme rekordy

Nie, hokej ešte v Anglicku nie je taký populárny. Ale hokejový výsledok v nervydrásajúcom zápase Swansea – Crystal Palace 5:4! Po remízovom polčase padlo v druhom dejstve až sedem gólov, z toho dva v nadstavenom čase. Alan Pardew na prášky a vyhadzov, Fernando Llorente ako hrdina duelu, ktorý vošiel do dejín Premier League.

Aj Manchester United láme rekordy. Najhorší vstup do súťaže za ostatných 27 rokov! Najväčším problémom Josého Mourinha je José Mourinho. Nervozita a sklamanie sa na Old Trafford dá krájať.

Takto pred rokom na jeseň potápal Chelsea, ale tá sa dnes pod Conteho revolúciou vezie na pozoruhodnej víťaznej vlne. Na Stamford Bridge otočili priebeh derby a Spurs porazili ako prvý tím v lige.

Zápas týždňa sa odohrá na Etihad Stadium už v sobotu 3. 12. na obed ako „otvárak“ 14. kola. Guardiola vyzve Conteho a my sme veľmi zvedaví, či to bude taktická vojna alebo parádna jazda od prvej minúty. Výsledok o titule nerozhodne, ale veľa napovie o ambíciách a šanciach oboch veľkoklubov.

Či už fandíte Sky Blues alebo The Blues, sledujte ho spolu s nami naživo od 13:30 na DIGI Sport 1.

branko-cap

Branko Cap promo manažér Digi Sport

Gól 13. kola
Dean Marney

gol_kola

Nováčik z Burnley sa spolieha na domácu formu a hoci to zverencom Seana Dychea proti Manchestru City nevyšlo, gól Deana Marneyho bol podľa DIGI Sport najkrajším gólovým okamihom 13. kola Premier League. Netradičný strelec a netradičné zakončenie!

Moment 13. kola
Prvá prehra kohútov

moment_kola

Nešťastná trinástka! Tottenham prehral v Premier League až v 13. kole. Zverenci Mauricia Pochettina nezvládli šláger s londýnskou Chelsea a obnovili si tak spomienky na minulosezónne majstrovské zlyhanie. Naopak pre The Blues to bolo už siedme víťazstvo za sebou a tím Antonia Conteho je zaslúžene na čele.

Hráč 13. kola
Fernando Llorente

hrac_kola

Naším hráčom kola je skúsený Španiel Fernando Llorente. Jeho dva góly rozhodli bláznivý zápas proti Crystal Palace. Labute viedli už 3:1, no napokon dvoma gólmi v nadstavenom čase ratovali víťazstvo 5:4. Americký manažér Bob Bradley sa až na šiesty pokus dočkal prvého víťazstva s tímom Swansea.

Zápas týždňa 14. kolo
Manchester City – Chelsea

zapas_tyzdna

Šlágrom 14. kola Premier League je duel Manchester City – Chelsea. Etihad Stadium bude svedkom súboja manažérskych osobností Pepa Guardiolu a Antonia Conteho. The Blues čakajú na trofej od roku 2015, Sky blue sa naposledy tešili z titulu rok pred nimi. Momentálne ide o duel lídra s tretím tímom anglickej ligy. Súperov delí v tabuľke iba jeden bod a tak domáci môžu predbehnúť svoho rivala v boji o anglický primát. Bilancia v ére Premier League hovorí jednoznačne v prospech hostí, keď z 38 vzájomných meraní síl vyhrali dvadsaťdva, Citizens iba deväť.

Duel sledujte v sobotu 3. decembra o 13:30 exkluzívne na DIGI Sport 1. Stretnutie komentuje Richard Fekete.

Program 14. kola:

program_kola