Arsenal a Arséne, už 20 rokov šťastne spolu!

Výnimočná kombinácia, najmä v dnešnom extrémne rýchlom svete futbalu. Oslava na Emirates Stadium v prestížnom derby súboji o Londýn, bola skvelou vizitkou pre Wengerov typický herný štýl. Fantastický výkon kanonierov dokonale vygumoval a zahanbil Chelsea. Kabína tak dala jasný signál, že stojí za svojim legendárnym manažérom a že má potrebnú kvalitu i odhodlanie na majstrovský titul. Gratulujeme!

Londýn je teda červený, ale na Old Trafford sa darilo aj červeným diablom. Po troch prehrách, konečne výborný výkon a jasná demolácia líšiek z Leicesteru. Paradoxne ich najväčšou posilou, bol kapitán Rooney, konečne iba na lavičke náhradníkov až do 83.minúty.

Do reprezentačnej prestávky nás čaká ďalšie kolo, ktoré začíname už predohrávkou na trávniku Evertonu, ale sme zvedaví, ako dopadne veľký súboj na White Hart Line: Tottenham – Manchester City!

Stratia Citizens prvé body v sezóne, alebo sa ich dominancia v sezóne ešte viac potvrdí ?

Sledujte naše priame prenosy a fandite spolu s nami!

branko-cap

Branko Cap promo manažér Digi Sport

Gól 6. kola
Philippe Coutinho

gol_kola

Liverpoolčanom sa na vynovenom Anfielde páči. The Reds to potvrdili aj proti Hull City, keď zvíťazili jednoznačne 5:1. O najkrajší gólový okamih celého zápasu, ale aj kola sa postaral nezastaviteľný Coutinho.

Moment 6. kola
Arséne Wenger a jeho jubileum

moment_kola

Arsenal si bez Wengera už nevieme ani predstaviť. Je to presne dvadsať rokov, keď prvýkrát zasadol na lavičku kanonierov. Najdlhšie slúžiaci manažér v Premier League oslávil svoje výročie veľkolepým víťazstvom nad rivalom v derby s Chelsea. Všetko najlepšie pán Wenger!

Hráč 6. kola
Heung-Min Son

hrac_kola

Juhokórejský rýchlik je vo forme. Po dvoch góloch do siete Stoke City zaznamenal dva presné zásahy aj do brány nováčika z Middlesbrough. Absencia Harryho Kanea by tak nemusela byť pre kohútov až taká citeľná.

Zápas týždňa
Tottenham – Manchester City

zapas_tyzdna

Šlágrom 7. kola nemôže byť iné stretnutie ako Tottenham – Manchester City. White Hart Lane bude svedkom súboja manažérskych osobností Mauricia Pochettina a Pepa Guardiolu. Ide o šláger druhého tímu v tabuľke s prvým, sú to jediné mužstvá bez prehry v tejto sezóne. Oba tímy sa netaja ani majstrovskými ambíciami, kohúti čakajú na trofej od roku 1961, posledný triumf Citizens je ešte čerstvý z roku 2014.

Rivalov momentálne delia v tabuľke štyri body, takže hostia zostanú lídrami bez ohľadu na výsledok. Bilancia v ére Premier League však jasne hovorí v prospech Spurs, keď z 38 vzájomných meraní síl vyhrali dvakrát viac duelov ako ich súper.

Zápas sledujte v nedeľu 2. 10. o 15:15 exkluzívne na DIGI Sport 1. Predzápasové štúdio s Michalom Hrdličkom začína o 15:00, stretnutie komentuje Matúš Lukáč.